Dina kategori ieu anjeun bakal mendakan ulasan, pituduh sareng sadaya kontén anu aya hubunganana sareng asistén téknologi di bumi. Diajar langkung seueur ngeunaan alat Xiaomi Aqara sareng seueur anu sanés, anu ngamungkinkeun anjeun mikaresep manfaatan gaduh bumi anu pinter dina tempat kontrol anu intuitif, nyaman sareng, di luhur sadayana, otomatis.

Naon anu asistén bumi

Kantun dipasang, HA, atanapi asistén bumi, mangrupikeun sistem bumi pinter gratis. Kumaha mungkin yén urang nyarioskeun solusi anu gratis? Ieu parangkat lunak open source, janten unggal pangguna kompeten tiasa ngalakukeun hiji hal pikeun pangwangunanna. Asisten imah dianggo dina sababaraha platform sareng komputer - utamina sacara lokal, tanpa peryogi awan. Ratusan bahkan rébuan alat ngahijikeun sareng HA, ku kituna anjeun tiasa sacara gampang ngembangkeun sistem bumi pinter anjeun ku cara ngatur konfigurasi produk produk, sapertos perusahaan Xiaomi.

Dina pituduh kami nyarankeun cara ngagunakeun solusi ieu sacara épéktip sareng épisién sareng naon anu kudu dilakukeun pikeun maksimalkeun poténsial pikeun kaperluan anjeun. The popularization pangaweruh dina masalah ieu mangrupikeun blok pikeun pangwangunan ideu pinter. Seueur aspék anu aya patalina sareng hal ieu masih henteu cekap dikenal di Polandia.

Téhnologi Xiaomi

Xiaomi mangrupikeun salah sahiji perusahaan hatur nuhun anu asistén bumi ngagaduhan popularitasna. Husus, Xiaomi Aqara mangrupikeun ngamimitian anu dirojong ku pabrikan Tiongkok sareng promosi téknologi bumi pinter nirkabel.

Salaku bagian tina sistem anu koheren, anjeun tiasa ngonpigurasikeun rupa-rupa alat, kalebet sensor (sensor), Webcam, sockets dipasang, sirip lampu, alat lampu, kadali jauh sareng seueur deui.

Hiji fitur sistem ogé kasaluyuan. Ngontrol alat Apple HomeKit kalayan saklar Xiaomi sabisa. Dina teks urang urang nutupan seueur topik praktis, aya ogé ulasan ngeunaan solusi individu. Ku alatan éta, kami nyarankeun maca ati-ati sareng ajak anjeun ngahubungi kami langsung upami anjeun ngamimitian mikir ngeunaan aspék saterusna gaduh asisten imah dina pangaruh eusi maca.

ulasan

Nyiptakeun katégori kanggo asistén imah, urang moal tiasa ngantep ulasan sareng ujian. Jenis bahan ieu ngajantenkeun anjeun diajar ngeunaan inovasi téknologi anu aya di pasar Polandia pas mungkin.

Staf redaksi kami ngadeukeutan artikel ieu ku cara anu tiasa dipercaya, nunjukkeun kaunggulan sareng kalemahan produk. Alat Xiaomi sareng pihak katilu tiasa ditaksir ngalangkungan prisma ku seueur kriteria, kalebet kumaha kontrolna siga kitu, anu diperyogikeun salami konfigurasi, naha operasi éta intuitif, anu tiasa dihontal ku investasi dina alat ieu.

Upami anjeun ngarepkeun diskusi anu lengkep dina produk anu dipilih, rutin kunjungan ka situs kami. Kami nyerat dina basa anu tiasa diaksés anu henteu ngahalangan anu langkung maju sareng lengkep. Sanaos téknologi anu aya hubunganana sareng imah pinter sigana rada rumit, dina artikel kami aranjeunna dibere dina cara anu kaharti sareng ngadorong bahkan pikeun jalma awam.

tutorials

Kumaha cara nyieun sistem anjeun sorangan? Kumaha cara ngonfigurasi alat anu nyiptakeun Xiaomi Aqara atanapi lingkunganana anu sanés? Naha anjeun tiasa nyambungkeun sensor, kaméra atanapi alat sapopoé dina bumi anu pinter? Patarosan ieu timbul sacara alami, ngakibatkeun refleksi sareng eksplorasi.

Éta pisan sababna naha urang rutin nyebarkeun tip anu nyumponan harepan para pamiarsa ngahudang matéri pembanting bumi, kalebet Xiaomi. Seueur kagiatan anu sigana rumit biasana diterangkeun léngkah-léngkah dina cara anu tiasa diasupan sareng dibaca, tanpa peryogi élmu pangaweruh anu canggih.

Kami sadar yén patepung setelan gaya Cina atanapi alat anu didorong ku sensor anu henteu pernah dianggo sateuacan mangrupikeun kaayaan anu dipikabutuh di luar bantuan. Pikeun ngonpigurasikeun HA, sakapeung anjeun peryogi kasabaran sakedik sareng sumber anu dipercaya - sapertos halaman wéb kami.

Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, wartos, openHAB, Xiaomi Imah

Uni Éropa ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana ékosistem Google, Apple sareng Amazon

Otoritas Antitrust parantos ngaluncurkeun panaliti deui ngalawan raksasa téknologi panglegana. Tugasna nyaéta pikeun mariksa naha ékosistem nunjukkeun alesan monopolistik. Sakabéh tugas dikelola ku Komisaris Pertandingan EU Margrethe Vestage. Anjeunna hoyong yakin ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Mio Decor kanyamanan 90 - integrasi sareng Asisten Utama

Dina tulisan kuring baris nampilkeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modél kieu gumantung kana kumaha urang ngagaduhan kabel listrik ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Google, Imah Asisten, ulasan

Mio hiasan kanyamanan rod langsing - ulasan

Ayeuna, beuki seueur elemen di imah urang anu janten otomatis. Imah pinter ngagabungkeun solusi anu mangaruhan kaamanan, ngatur konsumsi énergi, nyayogikeun hiburan multimédia, tapi langkung sadayana ningkatkeun kualitas kahirupan. Alat ...

Baca leuwih

Logo ShellyforHass
Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

ShellyForHASS - kantun nambihan Panyumputan ka Asisten Rumah Saha

Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun dina bentuk panduan mini kumaha gampang nambihan waé alat-alat Panyawat pikeun Asisten Utama. Kami bakal nganggo tambahkeun ShellyForHASS pikeun tujuan ieu. Kauntungan tina tambihan ShellyForHASS Panulis masihan sababaraha kaunggulan na ...

Baca leuwih

Buletin pinter
Baca leuwih
Imah Asisten, HomeKit, ulasan

Bulb Smart Kasa, Wiz, Yeelight, Philips - Lampu atmosfir dina harga anu murah.

Kuring nembe nyerat perkawis topeng Philips sareng perkawis pamajikan anu pikaresepeun ngeunaan aranjeunna. Kanggo abdi, salah sahiji karugian nyaéta hargana. Dinten ayeuna kuring bakal ngabandingkeun bulbs ti tilu pabrik. Lampu lampu pinter masihan kuring toko X-kom, anu ...

Baca leuwih

12