Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Mio Decor kanyamanan 90 - integrasi sareng Asisten Utama

Dina tulisan kuring baris nampilkeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modél kieu gumantung kana kumaha urang ngagaduhan kabel listrik ...

Baca leuwih

Logo ShellyforHass
Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

ShellyForHASS - kantun nambihan Panyumputan ka Asisten Rumah Saha

Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun dina bentuk panduan mini kumaha gampang nambihan waé alat-alat Panyawat pikeun Asisten Utama. Kami bakal nganggo tambahkeun ShellyForHASS pikeun tujuan ieu. Kauntungan tina tambihan ShellyForHASS Panulis masihan sababaraha kaunggulan na ...

Baca leuwih