Baca leuwih
Élmu, wartos

Misi Mars 2020 parantos dimimitian. NASA nuju ka arah planét beureum

Balapan rohangan nuju deui sareng warna na janten beureum. NASA kakara parantos hasil ngaluncurkeun misi anu sanés. Sabar nyaéta rover pangpentingna anu dikirim ka planét beureum dugi ka ayeuna. Tujuan tina Persib éta rover nyaéta pikeun ngumpulkeun seueur inpormasi anu tiasa ngeunaan Mars. Éta mangrupikeun pikeun ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

SpaceX ngaleupaskeun sababaraha rahasia - cara jas awak diciptakeun

SpaceX terus ngaleungitkeun imajinasi urang sareng sigana moal berakhir saatosna. Nanging, upami kuring, sapertos anjeun, anjeun seueur perhatosan pikeun cocog dua angkatan bumi, urang gaduh pilem pikeun anjeun anu bakal nyarios langkung seueur ngeunaan aranjeunna! SpaceX ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

Élmuwan Universitas Wrocław Élmu sarta Téknologi nyiptakeun laser anu bakal nulungan akurat gambar retina panon

Élmuwan ti Fakultas Éléktron di Universitas Teknologi Wrocław parantos nyiptakeun laser anu kompak anu bakal ngabantosan akurat rétina sareng ngadeteksi panyakit panon anu sateuacanna. Nalika aranjeunna nekenkeun, éta gaduh parameter unik anu henteu tiasa dicandak ku sistem sanés anu ayeuna aya di pasar. Dr. Dr.….

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

The Silesian University Technology and Technology present 3 anyar papanggihan

Kéngingkeun énergi tina gerakan awak manusa, mariksa bener tina kaayaan transportasi barang-barang anu sénsitip kana getaran sareng ngulik jaman baheula Bumi mangrupikeun conto panggunaan panemuan anu dikembangkeun ku élmuwan ti Silesian University of Technology di Gliwice. Anu ngadamel sareng paten anu ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu

Perusahaan Polandia bakal ngawangun panangan robotic pikeun nyayogikeun satelit; éta bakal nampi eur 2,5 jutaan

Perusahaan Polandia PIAP Space parantos nandatanganan kontrak sareng Badan Spasi Éropa (ESA) pikeun pangwangunan panangan robotic pikeun nyayogikeun satelit-satelit salaku bagian tina proyék TITAN. Ruang PIAP bakal nampi langkung ti EUR 2,5 juta pikeun tugas ieu - dimaklumkeun ...

Baca leuwih