Mio, pabrikan perékam pidéo, mangrupikeun anu pangpayunna ngenalkeun fungsi ngawartosan ngeunaan pangukuran laju ségméntal dina modél na anu pang anyarna. Solusina sanés ngan ukur ngaoptimalkeun waktos perjalanan, tapi ogé ngahémat supir tina tikét anu teu disangka-sangka.

Pangukuran gancang tanpa tikét

Kaméra pidéo janten aksésori anu peryogi pisan pikeun unggal supir. Jumlah mobil anu ningkat dina jalan Polandia pasti nyumbang kana kanaékan kacilakaan. Dina 2019, numutkeun statistik pulisi, aya langkung ti 31 diantarana. Seueur rekaman anu sayogi dina jaringan ngajantenkeun supir sadar kana kagunaan kaméra mobil, sareng perékam pidéo nyalira, berkat sababaraha fungsi tambahan, janten sanés ngan ukur kaméra anu ngarékam rute, tapi ogé pasangan khusus di jalan. Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun jalur anjeun, nyarankeun istirahat di jalan sareng berkat aranjeunna anjeun bakal nyingkahan tikét.

Salah sahiji fitur anu manpaat nyaéta basis data kaméra laju bawaan. Kalayan bantosanna, perékam pidéo sinyal sateuacanna dimana ukuranana, sareng supirna tiasa ngirangan kagancangan sateuacanna, sahingga nyingkahan denda pikeun ngaleuwihan éta. Nembe, kumaha oge, tibatan kaméra gancang, anjeun tiasa mendakan ukuran kagancangan sectional. Éta mastikeun kecepatan rata-rata dimana supir ngumbara jalur antara titik-titik pangukuran individu.

Upami kecepatan rata-rata luhur teuing - supir nampi tikét sareng poin pinalti. Dugi ka ayeuna, supir anu nyetir di jalan Polandia terang yén aranjeunna aya di zona dimana kecepatan rata-rata na diverifikasi dina menit terakhir. Hasilna ngerem ngadadak heula, sareng nalika sigana aranjeunna bade gancang teuing, istirahat anu dipaksa pikeun kecepatan rata-rata cocog. Prosedur sapertos kitu sanés ngan henteu lulus ujian, éta ogé bahaya pikeun pangguna jalan sanés.

Anu mimiti aya di pasar

Jumlah tempat kalayan pangukuran kacepetan ruas teras-terasan ngembang, sabab éta Mio mangrupikeun mérek munggaran anu ngalengkepan modél na anu pang anyarna sareng fungsi anu ngajantenkeun anjeun diinpormasi sareng ngaoptimalkeun perjalanan sapanjang rute, dimana ayana pangukuran kecepatan ruas
Supir anu mutuskeun mésér perékam pidéo kalayan fungsi ngawartosan ngeunaan pangukuran laju ségméntal nalika nyetir bakal nampi peringatan audio sareng lampu yén mobil aya dina zona pangukuran atanapi ngadeukeutan éta.

Anjeunna bakal nampi bewara anu sami nalika anjeunna gancang teuing dina bagian anu parantos diverifikasi. Cam dash bakal ngira-ngira waktos sareng kagancangan anu diperyogikeun pikeun nutupan rute kalayan aman sareng tanpa tikét. Anjeunna ogé bakal terang jarak naon anu tiasa dianggo pikeun nyetir.

Mungkin berkat modul GPS bawaan, anu ngverifikasi lokasi mobilna dina waktos anu teras. Sadaya inpormasi ditampilkeun dina layar kaméra. Salaku tambahan, supirna tiasa mastikeun yén perékam pidéo na bakal salawasna ngagaduhan inpormasi anu paling anyar sabab pabrikna ngajantenkeun pembaruan database ayeuna kalayan inpormasi dimana ayana kaméra speed sareng pangukuran kecepatan ruas.

Statistik pulisi

Statistik pulisi nunjukkeun kumaha pentingna pikeun ngagaduhan seueur inpormasi pikeun nganilai situasi patalimarga. Numutkeun ka aranjeunna, ampir unggal kacilakaan kaopat di 2019 akibat tina mobil gancang teu disaluyukeun sareng kaayaan jalan. Alternatipna pikeun kaméra ngebut diperyogikeun anu bakal ngadorong supir pikeun nyetir sacara ati-ati. Salah sahijina nyaéta pangukuran kagancangan anu disebut sectional, anu beuki sering ditempuh di jalan-jalan Polandia, anu mariksa naha waktos perjalanan rata-rata dina bagian anu diukur henteu langkung ageung tibatan wates kagancangan.

Pangukuran kagancangan sectional mangrupikeun bentuk anu kawilang anyar pikeun ngendalikeun kagancangan dimana supir ngalih di jalan Polandia. Nanging, ti taun ka taun, éta beuki sering dipendakan, khususna dimana supir condong sering ngaleuwihan wates kecepatan. Éta épéktip? Éféktivitas tangtosna narik pendapatan anggaran tina amanat. Salaku conto, nalika mimiti pangukuran bagian dina bagian jalan tol A1 antara Tuszyn sareng Piotrków Trybunalski, langkung ti 1300 supir didaptarkeun, anu kedah mayar mahal pikeun nyetir gancang teuing. Ningali kumaha héséna supir pikeun ngira-ngira rata-rata kagancangan dimana aranjeunna kedah ngalalana supados henteu kéngingkeun tikét sareng aman dugi ka tempat anu dituju, urang mutuskeun pikeun ngalengkepan alat-alat anu pang anyarna, sapertos Mio MiVue 812, Mio MiVue 846 atanapi Mio MiVue 866 kalayan fungsi ngawartosan sareng ngatur perjalanan nalika ngumbara. Ruteu kalayan ngukur kecepatan sectional - saur Łukasz Tetkowski Marketing Manager MiTAC CEU & DACH Éropa.

Fungsi na sayogi dina sababaraha modél perékam pidéo anu dipilih. Daptar lengkepna sayogi di www.mio.com.

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali