Ngasuh murangkalih sering mangrupikeun serangkaian tantangan anu nungtut. Untungna, solusi kolot anu palinter tiasa ngabantosan aranjeunna. Hatur nuhun ka kami, anjeun bakal milih gadget anu pangsaéna sareng nguntungkeun anu bakal mempermudah fungsi sapopoe. Mangpaat pikeun kolot ayeuna sareng pikahareupeun.

gede
Baca leuwih
wartos, Indung Smart

Apple Watch Family Setup, arloji pikeun murangkalih sareng sepuh

Kamari, Apple nampilkeun seueur berita. Salah sahijina nyaéta anu disebut Setup Kulawarga. Janten, Apple muka panto kanggo kulawarga anu milari jam tangan pinter pikeun anu dipikacinta. Seueur réréncangan ngagaleuh arloji kanggo murangkalih. Nuhun ...

Baca leuwih

Petét Awan
Baca leuwih
wartos, ulasan, Indung Smart

Péténg Pélot maskot. Hiji tinjauan ngeunaan kaulinan pinter anu teu biasa

Abdi ngagaleuh maskot Cloud Pets sakitar 3 sababaraha taun ka pengker, nalika kuring badé uih deui damel saatos ngantosan maternity. Dina situs wéb anu ngajual maskot ditulis aya tulisan "yén kédé Teddy damel kana prinsip aplikasi smartphone, ku ...

Baca leuwih