Tilepan jati henteu cekap nalika anjeun gaduh kamungkinan énggal sateuacan anjeun. Pendakan IKEA Home pinter, sistem otomasi perusahaan Swédia. Téknologi anyar-anyar parantos nyobaan nalukkeun pasar, sareng kami ngiringan anjeun dina jalur ieu sareng ngajelaskeun sénsor, blinds sareng alat sanésna.

guillaume-Perigois-0NRkVddA2fw-unsplash
Baca leuwih
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Imah Google, Imah Asisten, IKEA Home Smart, wartos, openHAB, Xiaomi Imah

Uni Éropa ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana ékosistem Google, Apple sareng Amazon

Otoritas anti monopoli parantos ngaluncurkeun panilitian deui kana raksasa téknologi pangageungna. Tugasna nyaéta mariksa naha ékosistem nunjukkeun alesan monopolistik. Sakabéh tugas dikelola ku Komisaris Kompetisi Uni Éropa, Margrethe Vestage. Anjeunna hoyong yakin ...

Baca leuwih

pembantosan automationbridge-sora-sora
Baca leuwih
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Imah Google, Imah Asisten, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih