Ieu tinjauan headset VR munggaran! Dinten ieu kami nyobian HTC Vive Cosmos pikeun anjeun! Éta sanés anu sampurna, tapi éta pasti ngagaduhan seueur kaunggulan! Naon jinisna? Anjeun bakal mendakan aranjeunna dina pilem!


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali