Google buta global gaduh solusi sareng aplikasi pikeun ngendalikeun sistem bumi pinter dina portopolio na. Kami ngajelaskeun anu paling dipikaresep diantarana, sapertos spéker sareng asisten bumi, atanapi hub atanapi aplikasi. Turutan beja pang anyarna sareng kami sareng milarian terang ngeunaan tren ayeuna.

stop kontak pikeun kebon
Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Imah Google, ulasan

Stop kontak kebon Meross sareng WiFi! Tinjauan

Sajauh ieu, unggal-unggal kuring kedah nyambungkeun anu langkung lami dina balkon, kuring kedah mikir pisan. Pita perekat (seueur pita perekat) aya gerak, sareng aturan kasihatan sareng kasalametan diperhatoskeun pisan. Tungtungna, kumaha oge, kuring meunang ...

Baca leuwih

Saklar lampu Meross
Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Imah Google, ulasan

Saklar lampu Meross - tinjauan saklar sampurna pikeun asistén

Jarang kuring ngagaduhan alat-alat anu kuring kéngingkeun saé sareng sadaya asistén dasar. Meross kaget kuring ieu. Ningali saklar ieu, kuring ngan ukur mikir ngeunaan HomeKit, sareng tétéla éta tiasa dianggo kalayan ...

Baca leuwih

Aqara T1 tanpa nétral
Baca leuwih
Apple HomeKit, Imah Google, ulasan, Smart Utama, Xiaomi Imah

Aqara T1 tanpa nétral - Papan ageung ogé tiasa palinter!

Kuring hirup dina catetan anu gedé saumur hirup. Janten dina blok anu sakedik kulawu sareng ayeuna caket flat. Ngan nalika kuring ngalih ka konstruksi énggal kuring mimiti mikirkeun bumi anu cerdas, tapi bahkan di dieu ngimpina kurangna ...

Baca leuwih

IMG_5350
Baca leuwih
BleBox, Imah Google, Imah Asisten, ulasan

BleBox shutterBox. Kontrol rana roller ku BleBox

BleBox shutterBox mangrupikeun sistem kontrol shutter roller anu paling anyar anu kuring pasang di apartemen kuring. Ieu sanés pertama kalina kuring nyobian sistem sapertos kitu, janten dina tinjauan ieu kuring pasti bakal ningali ka alat-alat sanés anu anjeun bakal mendakan di pasar. BleBox ...

Baca leuwih