Baca leuwih
ulasan, Xiaomi Imah

Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner - Mi Vacuum Cleaner Mini

Di SmartMe, kami parantos nyerat sababaraha kali ngeunaan meresihan robot sareng pembersih vakum. Hayu atuh nyebatkeun dua téks terakhir urang - Roborock s7 sareng Tech News, dimana, antar alia, urang nyerat ngeunaan Xiaomi Vacuum Mop Pro. Kuring khusus nyebatkeun didieu ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos, Specials, Xiaomi Imah

Xiaomi parantos nyiapkeun promosi Poé Valentine pikeun Mi Watch Lite

Mi Watch Lite sayogi ti dinten ayeuna kalayan harga promosi dina acara Hari Valentine. Smartwatch ngadamel debut di pasar Polandia dina bulan Désémber. Anjeun kedah buru-buru. Harga normal Mi Watch Lite nyaéta PLN 249. Nanging, upami anjeun mikirkeun langkung mirah ...

Baca leuwih

Baca leuwih
tutorials, Xiaomi Imah

Oclean X Pro atanapi Lisan-B Genius X? Sikat huntu mana anu langkung saé?

Beuki seueur jalma anu nganggo sikat huntu listrik, janten seueur produk anu béda tina jenis ieu anu muncul di pasar. Dua sikat huntu pinter anu pantes diperhatoskeun: pamimpin industri Oral-B sareng mérek Oclean anu dipikaresep pisan ...

Baca leuwih