Puron PU20
Baca leuwih
ulasan, Smart Utama

Cleaner vakum tanpa kabel PURON PU20 mangrupikeun tamu terhormat dina acara kulawarga

PURON PU20 vacuum cleaner mangrupikeun alat nirkabel anu bakal sampurna pikeun beberesih sapopoe. Alat-alat ieu ogé bakal janten pendamping anu teu tiasa dipisahkeun tina acara kulawarga - éta bakal gancang ngabantosan anjeun ngabersihkeun opat juru terasrasakeun rapat anu suksés. Kami resep pisan ...

Baca leuwih

Baca leuwih
ulasan, Smart Utama

Silvercrest SSRA1. Tinjauan robot anu cerdas ti Lidl

Persis sataun katukang, kuring mimiti ngarayu salaki mésér robot beberesih. Kami pikir sadaya waktos yén gimik sapertos kitu moal jalan pikeun susun dua tingkat. Di sagigireun éta, nyeuseuhkeun sareng beberesih vakum tradisional henteu saé pisan sareng ...

Baca leuwih