letting
Baca leuwih
ulasan, Smart Otomatis

Naon hartosna lampu indikator "spring" dina mobil? iCar II bakal nyaritakeun kanyataanna!

Kuring gé nyaritakeun anjeun rasiah. Kuring henteu pati terang ngeunaan mobil. Hiji-hijina hal anu kuring terang ngeunaan aranjeunna nyaéta aranjeunna nyetir, naha aranjeunna nyetir, kumaha muka panto (kuring gaduh babaturan damel di sakola nyetir sareng percanten ka kuring ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos, Smart Otomatis

Mio mobil kaméra anu munggaran kalayan inpormasi ngeunaan pangukuran kacepetan ségméntal

Mio, pabrikan perékam pidéo, mangrupikeun anu pangpayunna ngenalkeun fungsi ngawartosan ngeunaan pangukuran kecepatan ségméntal dina modél na anu pang anyarna. Solusina sanés ngan ukur ngaoptimalkeun waktos perjalanan, tapi ogé ngahémat supir tina tikét anu teu disangka-sangka. Pangukuran gancang tanpa tikét.

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos, Smart Otomatis

Mio ngadukung Departemen Relawan Relawan

Édisi ka-2 tina kampanye anu ngadukung petugas pemadam kebakaran Dinas Kebakaran Sukarelawan anu diayakeun ku mérek Mio badé dimimitian. Salaku bagian tina kampanye, hiji unit bakal nampi perékam pidéo Mio MiVue C512 unggal bulan. Kampanye "Mio ngadukung OSP" diluncurkeun dina 1 Pébruari, anu tujuanana ...

Baca leuwih