letting
Baca leuwih
ulasan, Smart Otomatis

Naon hartosna lampu indikator "spring" dina mobil? iCar II bakal nyaritakeun kanyataanna!

Kuring gé nyaritakeun anjeun rasiah. Kuring henteu pati terang ngeunaan mobil. Hiji-hijina hal anu kuring terang ngeunaan aranjeunna nyaéta aranjeunna nyetir, naha aranjeunna nyetir, kumaha muka panto (kuring gaduh babaturan damel di sakola nyetir sareng percanten ka kuring ...

Baca leuwih

Lampu meja LED Yeelight
Baca leuwih
Apple HomeKit, ulasan

Lampu méja Yeelight V1 Pro - lampu anu saé pikeun damel sareng istirahat

Desain anu pikaresepeun, cahaya anu saé sareng gampang digunakeun. Ieu lampu méja Yeelight V1 Pro. Alat pinter anu pasti bakal ningkatkeun kanyamanan damel atanapi ngajantenkeun buku bacaan sonten pikaresepeun pisan ... Yeelight parantos kasohor ...

Baca leuwih

Puron PU20
Baca leuwih
ulasan, Smart Utama

Cleaner vakum tanpa kabel PURON PU20 mangrupikeun tamu terhormat dina acara kulawarga

PURON PU20 vacuum cleaner mangrupikeun alat nirkabel anu bakal sampurna pikeun beberesih sapopoe. Alat-alat ieu ogé bakal janten pendamping anu teu tiasa dipisahkeun tina acara kulawarga - éta bakal gancang ngabantosan anjeun ngabersihkeun opat juru terasrasakeun rapat anu suksés. Kami resep pisan ...

Baca leuwih

Baca leuwih
ulasan, Smart Utama

Silvercrest SSRA1. Tinjauan robot anu cerdas ti Lidl

Persis sataun katukang, kuring mimiti ngarayu salaki mésér robot beberesih. Kami pikir sadaya waktos yén gimik sapertos kitu moal jalan pikeun susun dua tingkat. Di sagigireun éta, nyeuseuhkeun sareng beberesih vakum tradisional henteu saé pisan sareng ...

Baca leuwih