Baca leuwih
wartos, Specials

Saminggu komponén di toko x-com. Seueur promosi anu matak

Dinten ayeuna aya minggu promosi di toko x-kom parantos dimimitian. Kali ieu urang nyarioskeun ngeunaan saminggu komponén, antukna anjeun bakal mésér seueur aksésoris komputer anu pikaresepeun dina harga anu kawilang murah! X-kom nawarkeun produk anu pikaresepeun kalayan harga anu murah pisan Promosi na kalebet ...

Baca leuwih

Apple Watch
Baca leuwih
Apple HomeKit, wartos, Specials

MediaMarkt parantos ngamimitian promosi anyar. Apple Watch sayogi

Toko MediaMarkt parantos ngaluncurkeun promosi anu sanés pikeun palanggan na. Waktos ieu diayakeun dina kasempetan Poé Valentine. Upami anjeun parantos mikirkeun ngalengkepan diri ku Apple Watch, ayeuna mangrupikeun kasempetan anu hadé. Mésér hiji sareng ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos, Specials, Xiaomi Imah

Xiaomi parantos nyiapkeun promosi Poé Valentine pikeun Mi Watch Lite

Mi Watch Lite sayogi ti dinten ayeuna kalayan harga promosi dina acara Hari Valentine. Smartwatch ngadamel debut di pasar Polandia dina bulan Désémber. Anjeun kedah buru-buru. Harga normal Mi Watch Lite nyaéta PLN 249. Nanging, upami anjeun mikirkeun langkung mirah ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, Specials

X-kom ngatur saminggu smartphone. Mésér smartphone dugi ka 47% langkung mirah!

X-kom diluncurkeun dinten ayeuna sareng Mingguan Smartphone, dimana anjeun tiasa ngandelkeun diskon anu ageung pikeun alat tina seueur mérek anu dikenal. Kami ngajak anjeun ngabiasakeun diri kalayan detil kampanye promosi ieu! Waktos anu sampurna pikeun mésér smartphone énggal Upami anjeun mikir ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos, Specials

Promosi Hari Valentine - Samsung nawiskeun dua jam pinter pikeun harga hiji!

Poé Valentine beuki deukeut. Ku sabab kitu, perusahaan, saling bersaing dina nawiskeun promosi anyar. Salah sahijina nyaéta ku Samsung, anu nawiskeun dua jam pinter pikeun harga hiji. Usul Dinten Valentine anu hadé pikeun Samsung ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos, Specials

Netflix bakal ngajantenkeun anjeun ngahasilkeun! Kéngingkeun artos ku nonton serial TV!

Seueur anjeun panginten ngagaduhan definisi anu béda pikeun proyék impian. Nanging, sigana kuring masing-masing hoyong kéngingkeun artos tina nonton pilem. Ti ayeuna tiasa! Dimana? Dina Netflix! Netflix ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun naon waé kanggo ...

Baca leuwih

12