Baca leuwih
wartos

Cyberpunk 2077: Tambalan 1.2 dina paruh kadua Maret

Perwakilan studio Polandia CD Projekt RED nembé ngumumkeun yén ngaleupaskeun tambalan panganyarna pikeun Cyberpunk 2077 bakal lumangsung engké ti mimitina direncanakeun. Pembaruan anu ditandaan kalayan nomer 1.2 bakal dileupaskeun dina satengah kadua Maret taun ieu. Dina resmi ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

Perusahaan-perusahaan ti Polandia sareng Amérika Serikat parantos nandatanganan serat hajat ngeunaan ékstraksi hélium-3 dina bulan

Krakow ngamimitian-up Tata Surya Sumberdaya Corporation parantos ditandatanganan sareng perusahaan Amérika US Nuclear Corp. surat hajat ngeunaan pasokan isotop berharga tina bulan - helium-3. Perusahaan Małopolska maksudna pikeun damel bareng sareng éntitas sanés dina proyék éta, kalebet ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Apple HomeKit, wartos

Apple moal ngenalkeun layanan Apple Music gratis

Nembe pisan, seueur jalma ngarepkeun yén Apple, sapertos Spotify, bakal ngenalkeun varian gratis Apple Music dumasar kana iklan. Hanjakalna, harepan parantos réngsé. Perusahaan sacara datar nampik kamungkinan ieu. Apple moal ngenalkeun Perwakilan jasa gratis pikeun musik pangageungna ...

Baca leuwih