Baca leuwih
Élmu, Xiaomi Imah

Smartphone Xiaomi anu tiasa dilipat bakal debut dina Maret!

Numutkeun inpormasi panganyarna, smartphone Xiaomi anu tiasa dilipat pangénggalna langkung caket. Premiere alat ieu bakal lumangsung dina bulan Maret. Xiaomi ngaluarkeun smartphone anu tiasa dilipat Smartphone Xiaomi anu tiasa dilipat parantos direncanakeun ampir dua taun, nalika urang ningali ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

Supercapacitors; aya cara anyar pikeun ngeusi batre aranjeunna épisién

Hiji cara pikeun nyepetkeun prosés, kalebet muatan supercapacitors dipanggihan ku élmuwan ti IPC PAS. Cara aranjeunna mangrupikeun léngkah salajengna pikeun ngembangkeun alat panyimpenan énergi anu langkung gancang sareng langkung éfisién. Ngembangkeun téknologi anyar hartosna telepon sélulér, laptop, tablet ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

Perusahaan-perusahaan ti Polandia sareng Amérika Serikat parantos nandatanganan serat hajat ngeunaan ékstraksi hélium-3 dina bulan

Krakow ngamimitian-up Tata Surya Sumberdaya Corporation parantos ditandatanganan sareng perusahaan Amérika US Nuclear Corp. surat hajat ngeunaan pasokan isotop berharga tina bulan - helium-3. Perusahaan Małopolska maksudna pikeun damel bareng sareng éntitas sanés dina proyék éta, kalebet ...

Baca leuwih