Dina kategori ieu anjeun bakal mendakan ulasan, pituduh sareng sadaya kontén anu aya hubunganana sareng asistén téknologi di bumi. Diajar langkung seueur ngeunaan alat Xiaomi Aqara sareng seueur anu sanés, anu ngamungkinkeun anjeun mikaresep manfaatan gaduh bumi anu pinter dina tempat kontrol anu intuitif, nyaman sareng, di luhur sadayana, otomatis.

Naon anu asistén bumi

Kantun dipasang, HA, atanapi asistén bumi, mangrupikeun sistem bumi pinter gratis. Kumaha mungkin yén urang nyarioskeun solusi anu gratis? Ieu parangkat lunak open source, janten unggal pangguna kompeten tiasa ngalakukeun hiji hal pikeun pangwangunanna. Asisten imah dianggo dina sababaraha platform sareng komputer - utamina sacara lokal, tanpa peryogi awan. Ratusan bahkan rébuan alat ngahijikeun sareng HA, ku kituna anjeun tiasa sacara gampang ngembangkeun sistem bumi pinter anjeun ku cara ngatur konfigurasi produk produk, sapertos perusahaan Xiaomi.

Dina pituduh kami nyarankeun cara ngagunakeun solusi ieu sacara épéktip sareng épisién sareng naon anu kudu dilakukeun pikeun maksimalkeun poténsial pikeun kaperluan anjeun. The popularization pangaweruh dina masalah ieu mangrupikeun blok pikeun pangwangunan ideu pinter. Seueur aspék anu aya patalina sareng hal ieu masih henteu cekap dikenal di Polandia.

Téhnologi Xiaomi

Xiaomi mangrupikeun salah sahiji perusahaan hatur nuhun anu asistén bumi ngagaduhan popularitasna. Husus, Xiaomi Aqara mangrupikeun ngamimitian anu dirojong ku pabrikan Tiongkok sareng promosi téknologi bumi pinter nirkabel.

Salaku bagian tina sistem anu koheren, anjeun tiasa ngonpigurasikeun rupa-rupa alat, kalebet sensor (sensor), Webcam, sockets dipasang, sirip lampu, alat lampu, kadali jauh sareng seueur deui.

Hiji fitur sistem ogé kasaluyuan. Ngontrol alat Apple HomeKit kalayan saklar Xiaomi sabisa. Dina teks urang urang nutupan seueur topik praktis, aya ogé ulasan ngeunaan solusi individu. Ku alatan éta, kami nyarankeun maca ati-ati sareng ajak anjeun ngahubungi kami langsung upami anjeun ngamimitian mikir ngeunaan aspék saterusna gaduh asisten imah dina pangaruh eusi maca.

ulasan

Nyiptakeun katégori kanggo asistén imah, urang moal tiasa ngantep ulasan sareng ujian. Jenis bahan ieu ngajantenkeun anjeun diajar ngeunaan inovasi téknologi anu aya di pasar Polandia pas mungkin.

Staf redaksi kami ngadeukeutan artikel ieu ku cara anu tiasa dipercaya, nunjukkeun kaunggulan sareng kalemahan produk. Alat Xiaomi sareng pihak katilu tiasa ditaksir ngalangkungan prisma ku seueur kriteria, kalebet kumaha kontrolna siga kitu, anu diperyogikeun salami konfigurasi, naha operasi éta intuitif, anu tiasa dihontal ku investasi dina alat ieu.

Upami anjeun ngarepkeun diskusi anu lengkep dina produk anu dipilih, rutin kunjungan ka situs kami. Kami nyerat dina basa anu tiasa diaksés anu henteu ngahalangan anu langkung maju sareng lengkep. Sanaos téknologi anu aya hubunganana sareng imah pinter sigana rada rumit, dina artikel kami aranjeunna dibere dina cara anu kaharti sareng ngadorong bahkan pikeun jalma awam.

tutorials

Kumaha cara nyieun sistem anjeun sorangan? Kumaha cara ngonfigurasi alat anu nyiptakeun Xiaomi Aqara atanapi lingkunganana anu sanés? Naha anjeun tiasa nyambungkeun sensor, kaméra atanapi alat sapopoé dina bumi anu pinter? Patarosan ieu timbul sacara alami, ngakibatkeun refleksi sareng eksplorasi.

Éta pisan sababna naha urang rutin nyebarkeun tip anu nyumponan harepan para pamiarsa ngahudang matéri pembanting bumi, kalebet Xiaomi. Seueur kagiatan anu sigana rumit biasana diterangkeun léngkah-léngkah dina cara anu tiasa diasupan sareng dibaca, tanpa peryogi élmu pangaweruh anu canggih.

Kami sadar yén patepung setelan gaya Cina atanapi alat anu didorong ku sensor anu henteu pernah dianggo sateuacan mangrupikeun kaayaan anu dipikabutuh di luar bantuan. Pikeun ngonpigurasikeun HA, sakapeung anjeun peryogi kasabaran sakedik sareng sumber anu dipercaya - sapertos halaman wéb kami.

Baca leuwih
BleBox, Imah Google, Imah Asisten, ulasan

BleBox shutterBox. Kontrol rana roller ku BleBox

BleBox shutterBox mangrupikeun sistem kontrol shutter roller anu paling anyar anu kuring pasang di apartemen kuring. Ieu sanés pertama kalina kuring nyobian sistem sapertos kitu, janten dina tinjauan ieu kuring pasti bakal ningali ka alat-alat sanés anu anjeun bakal mendakan di pasar. BleBox ...

Baca leuwih

BleBox airSensor
Baca leuwih
Apple HomeKit, BleBox, Imah Asisten, ulasan

Blebox airSensor. Tinjauan sensor hawa

Nembe, kuring nampi saperangkat alat ti Ultrasmart.pl pikeun uji, sareng alat anu mimiti ditinjau nyaéta BleBox airSensor, nyaéta sénsor kualitas udara. Haseup luareun jandéla bahkan nyobian asup ka apartemen kuring, janten kuring terang waktosna ...

Baca leuwih

kaméra annke L81Hc 3
Baca leuwih
Imah Asisten, ulasan, Smart Utama

Kaméra Annke l81HC - tinjauan kaméra panjagaan anu saé

Upami anjeun hoyong ngajagi bumi anjeun, milih alat-alat monitoring mangrupikeun jalan kaluarna anu praktis. Alat sapertos kitu tiasa, contona, kaméra Annke L81HC. Ngarasa Luncat pikeun marios sareng sababaraha kecap ngeunaan usaha sanés pikeun mendakan anu sampurna ...

Baca leuwih

M1S
Baca leuwih
Apple HomeKit, Imah Google, Imah Asisten, ulasan, Xiaomi Imah

Aqara M1S - Naha éta panerusna anu pantes pikeun Aqara Hub?

Kahiji tina dua tujuan Aqar urang parantos ngantosan sababaraha bulan. Aqara M1S, gerbang plug-in anyar. Kumaha jalanna? Naha pantes dirobih ku Aqara Hub? Waktos kanggo marios! Aqara M1S langsung ...

Baca leuwih

Orllo 4ch WIFI
Baca leuwih
Imah Asisten, ulasan

Eagle parantos badarat ka II, nyaéta resensi set ORLLO CAMSET SMART

Dinten ieu kuring bakal nyaritakeun ngeunaan ORLLO deui. Kali ieu kuring ngagaduhan sakumpulan kaméra nganggo monitor sareng rékor, nyaéta set ORLLO CAMSET SMART. Téks ngeunaan kaméra puteran (ORLLO Z6) tiasa dipendakan di dieu. Tapi hayu urang balikan deui ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeBridge, Imah Google, Imah Asisten, wartos

Ambi ngajalankeun kontrol hawa anu pinter - Ambi Climate Mini

Ambi mangrupikeun perusahaan anu aya di Hong Kong anu ngagaduhan pengendali AC pinter dina portopolio na. Ayeuna waé ngarilis modél énggal anu disebat - Ambi Climate Mini. Ambi parantos ngagaduhan pengendali "ageung" dina portopolio na, nyaéta ...

Baca leuwih