guillaume-Perigois-0NRkVddA2fw-unsplash
Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, wartos, openHAB, Xiaomi Imah

Uni Éropa ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana ékosistem Google, Apple sareng Amazon

Otoritas Antitrust parantos ngaluncurkeun panaliti deui ngalawan raksasa téknologi panglegana. Tugasna nyaéta pikeun mariksa naha ékosistem nunjukkeun alesan monopolistik. Sakabéh tugas dikelola ku Komisaris Pertandingan EU Margrethe Vestage. Anjeunna hoyong yakin ...

Baca leuwih

pembantosan automationbridge-sora-sora
Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih