Dunya Kaindahan mimiti aya hubunganana sareng dunya Smart. Produk perawatan mimiti palinter, sareng kami hoyong nunjukkeun anjeun kumaha carana ngamangpaatkeun kalolobaanana!

Wilujeng Taun Monyét! -5
Baca leuwih
ulasan, Smart Woman

Xiaomi inFace ION Facial Device Endog sareng Perawatan Mata - Instrumén pidéo

inFace nyaéta parusahaan anu kawéntar dina ékosistem Xiaomi anu nyiptakeun produk Kecantikan pikeun awéwé. Dina tinjauan dinten ieu, urang nguji dua alat - endog anu kawéntar, nyaéta Alat Wajah ION, sareng Instrumén Perawatan Mata ...

Baca leuwih

1605281584352
Baca leuwih
ulasan, Smart Woman

Instrumén Perawatan Panon dinaFace. Tinjauan paranti perawat

Waktuna balik deui ka kanyataan paska Natal sareng marios produk inFace salajengna, sub-mérek Xiaomi. Dinten ieu kami ngagaduhan inFace Eye Care Instrument dina wallpaper, nyaéta pijet panon. Kami bakal mariksa naha perlu dina perawatan kulit. Nalika ngotéktak tawaran ...

Baca leuwih