Baca leuwih
kolom

Pikeun Gomez, pikeun Erathia! Naha urang tiasa maénkeun Gothic sareng Pahlawan III salami 20 taun?

Kadang-kadang urang sambel kana dahi, ningali kumaha generasi kolot atanapi nini-nini urang tiasa, sataun demi taun, 40 taun berturut-turut, nonton "Teddy" atanapi "Dirina" sareng seuri guyonan anu sami teras-terasan ...

Baca leuwih

Baca leuwih
kolom

Akina, Adolf sareng gorobag. Naha waktos perjalanan bakal tiasa dilakukeun?

Bayangkeun yén kuring sapertos penjahat anu njijikeun anu kuring maéhan akina kuring sorangan. Nanging, henteu di dieu sareng ayeuna, tapi dina jaman baheula - kuring balik kana waktos sareng ngaleyurkeun akina nalika nonoman, bahkan sateuacan anjeunna cicing ...

Baca leuwih

Baca leuwih
kolom

Naon anu bakal anjeun nyerat ka kuring, simpanse anu dipasihkeun? 20 taun Wikipedia

Anjeunna nyalametkeun urang sadayana sababaraha kali nalika diperyogikeun pikeun ngarengsekeun padamelan pikeun momen terakhir. Sanaos sering sesah pikeun urang ngaku, éta mangrupikeun pangrojong pikeun kami, éta mangrupikeun bantosan anu teu ternilai - ti saprak budak ...

Baca leuwih

Baca leuwih
kolom

Skype abad ka-120, atanapi kumaha kahirupan pinter dibayangkeun XNUMX taun ka pengker

Upami kuring ngagaduhan kamampuan rusiah pikeun ngaduga pikahareupeun sapertos sababaraha peramal Maciej, kuring bakal mésér bitcoin pikeun harga bola karét anu lami pisan, atanapi kuring bakal nempatkeun sadaya artos dina kanyataan yén Marcin Najman bakal ngamimitian nincak lawan nalika tanding ...

Baca leuwih

Baca leuwih
kolom

Cara maok hartosna jutaan, upami anjeun nipu, hartosna pasanggiri. Doping téknologi dina olahraga

Hiji kuda sareng barisan jalma anu henteu pernah maén gim komputer bahkan 5 menit dina kahirupan aranjeunna. Sareng jajaran kuda bonus pikeun anu henteu pernah ngalaman selingkuh dina gim, sapertos ku ...

Baca leuwih

12