Smart Pindah
Baca leuwih
tutorials, Smart Utama

Bumi pinter pikeun pemula - Smart Switch

Naha anjeun ngembangkeun fungsi bumi pinter? Salah sahiji elemen na nyaéta saklar pinter. Kusabab kitu kuring mutuskeun nyiapkeun pitunjuk ngeunaan jinis saklar sareng kumaha nyambungkeunana. Dina forum sareng halaman wéb masih aya patarosan ngeunaan kumaha nyambungkeun ...

Baca leuwih

kaméra annke L81Hc 3
Baca leuwih
Imah Asisten, ulasan, Smart Utama

Kaméra Annke l81HC - tinjauan kaméra panjagaan anu saé

Upami anjeun hoyong ngajagi bumi anjeun, milih alat-alat monitoring mangrupikeun jalan kaluarna anu praktis. Alat sapertos kitu tiasa, contona, kaméra Annke L81HC. Ngarasa Luncat pikeun marios sareng sababaraha kecap ngeunaan usaha sanés pikeun mendakan anu sampurna ...

Baca leuwih

Orllo 4ch WIFI
Baca leuwih
Imah Asisten, ulasan

Eagle parantos badarat ka II, nyaéta resensi set ORLLO CAMSET SMART

Dinten ieu kuring bakal nyaritakeun ngeunaan ORLLO deui. Kali ieu kuring ngagaduhan sakumpulan kaméra nganggo monitor sareng rékor, nyaéta set ORLLO CAMSET SMART. Téks ngeunaan kaméra puteran (ORLLO Z6) tiasa dipendakan di dieu. Tapi hayu urang balikan deui ...

Baca leuwih

Orllo Goodcam Z6
Baca leuwih
ulasan

Kuring ningali kalangkang elang…! Atanapi kalangkang ucing dina kaméra ORLLO GOODCAM Z6!

Pasar kaméra ayeuna kabanjiran ku alat-alat sagala rupa. Puting leutik, gedé, statis, murah, mahal. Manusa nyanghareupan dilema anu ageung sareng ngan saukur henteu terang naon anu kedah dipilih. Tapi salah sahiji usulan tiasa janten kaméra ORLLO GOODCAM ...

Baca leuwih

Buletin pinter
Baca leuwih
Apple HomeKit, Imah Asisten, ulasan

Bulb Smart Kasa, Wiz, Yeelight, Philips - Lampu atmosfir dina harga anu murah.

Nembe kuring nyerat ngeunaan bohlam Philips sareng ngeunaan kagum pamajikan kuring ngeunaan éta. Pikeun kuring, salah sahiji kakurangannana nyaéta harga. Dinten ieu kuring bakal ngabandingkeun bohlam tina tilu pabrik. Bohlam pinter masihan kuring toko X-kom, kanggo anu ...

Baca leuwih

12