Baca leuwih
wartos

Microsoft ngamutahirkeun Tepi!

Microsoft masih henteu nyerah, nyobian ngajantenkeun Edge mangrupikeun panyungsi anu populér. Anyar-anyar ieu, pembaruan énggal pikeun produk ieu parantos dileupaskeun. Naon anu dipikaresep ku pabrik Windows anu ningkat? Langkung gancang sareng Langkung Hadé Microsoft parantos ngaidentifikasi paningkatan kagancangan browser na ku jumlah waktos dina ...

Baca leuwih