Baca leuwih
Élmu, wartos

Perusahaan-perusahaan ti Polandia sareng Amérika Serikat parantos nandatanganan serat hajat ngeunaan ékstraksi hélium-3 dina bulan

Krakow ngamimitian-up Tata Surya Sumberdaya Corporation parantos ditandatanganan sareng perusahaan Amérika US Nuclear Corp. surat hajat ngeunaan pasokan isotop berharga tina bulan - helium-3. Perusahaan Małopolska maksudna pikeun damel bareng sareng éntitas sanés dina proyék éta, kalebet ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos

Pendaratan Perseverance mangrupikeun kasuksésan NASA. Misi bakal nguji téknologi pikeun hiber manned

Pendaratan Rover Perseverance di Mars tangtosna mangrupikeun kasuksésan NASA, sareng sakumna proyék ngagaduhan tugas anu penting, henteu ngan ukur ilmiah, tapi ogé téknologi - komentar Rafał Grabiański tina majalah Urania sareng portal anu ngajelaskeun panilitian luar angkasa. Amérika ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos, Smart Otomatis

Mio mobil kaméra anu munggaran kalayan inpormasi ngeunaan pangukuran kacepetan ségméntal

Mio, pabrikan perékam pidéo, mangrupikeun anu pangpayunna ngenalkeun fungsi ngawartosan ngeunaan pangukuran kecepatan ségméntal dina modél na anu pang anyarna. Solusina sanés ngan ukur ngaoptimalkeun waktos perjalanan, tapi ogé ngahémat supir tina tikét anu teu disangka-sangka. Pangukuran gancang tanpa tikét.

Baca leuwih