Paduli naha anjeun ngamimitian petualangan anjeun sareng Home Assistant atanapi anjeun pangguna anu berpengalaman, anjeun kedah mutahir sareng alat anyar. Anjeun bakal mendakan rupa-rupa tulisan dina alat anu anjeun tiasa gabungkeun sareng otomatisasi bumi. Baca sareng atur kumaha ogé anu anjeun resep!

IMG_5350
Baca leuwih
BleBox, Imah Google, Imah Asisten, ulasan

BleBox shutterBox. Kontrol rana roller ku BleBox

BleBox shutterBox mangrupikeun sistem kontrol shutter roller anu paling anyar anu kuring pasang di apartemen kuring. Ieu sanés pertama kalina kuring nyobian sistem sapertos kitu, janten dina tinjauan ieu kuring pasti bakal ningali ka alat-alat sanés anu anjeun bakal mendakan di pasar. BleBox ...

Baca leuwih

BleBox airSensor
Baca leuwih
Apple HomeKit, BleBox, Imah Asisten, ulasan

Blebox airSensor. Tinjauan sensor hawa

Nembe, kuring nampi saperangkat alat ti Ultrasmart.pl pikeun uji, sareng alat anu mimiti ditinjau nyaéta BleBox airSensor, nyaéta sénsor kualitas udara. Haseup luareun jandéla bahkan nyobian asup ka apartemen kuring, janten kuring terang waktosna ...

Baca leuwih

kaméra annke L81Hc 3
Baca leuwih
Imah Asisten, ulasan, Smart Utama

Kaméra Annke l81HC - tinjauan kaméra panjagaan anu saé

Upami anjeun hoyong ngajagi bumi anjeun, milih alat-alat monitoring mangrupikeun jalan kaluarna anu praktis. Alat sapertos kitu tiasa, contona, kaméra Annke L81HC. Ngarasa Luncat pikeun marios sareng sababaraha kecap ngeunaan usaha sanés pikeun mendakan anu sampurna ...

Baca leuwih

M1S
Baca leuwih
Apple HomeKit, Imah Google, Imah Asisten, ulasan, Xiaomi Imah

Aqara M1S - Naha éta panerusna anu pantes pikeun Aqara Hub?

Kahiji tina dua tujuan Aqar urang parantos ngantosan sababaraha bulan. Aqara M1S, gerbang plug-in anyar. Kumaha jalanna? Naha pantes dirobih ku Aqara Hub? Waktos kanggo marios! Aqara M1S langsung ...

Baca leuwih