guillaume-Perigois-0NRkVddA2fw-unsplash
Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, wartos, openHAB, Xiaomi Imah

Uni Éropa ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana ékosistem Google, Apple sareng Amazon

Otoritas Antitrust parantos ngaluncurkeun panaliti deui ngalawan raksasa téknologi panglegana. Tugasna nyaéta pikeun mariksa naha ékosistem nunjukkeun alesan monopolistik. Sakabéh tugas dikelola ku Komisaris Pertandingan EU Margrethe Vestage. Anjeunna hoyong yakin ...

Baca leuwih

pembantosan automationbridge-sora-sora
Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih

DSC_0829
Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Mio Decor kanyamanan 90 - integrasi sareng Asisten Utama

Dina tulisan kuring baris nampilkeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modél kieu gumantung kana kumaha urang ngagaduhan kabel listrik ...

Baca leuwih

DSC_0869_better_2
Baca leuwih
Imah Google, Imah Asisten, ulasan

Mio hiasan kanyamanan rod langsing - ulasan

Ayeuna, beuki seueur elemen di imah urang anu janten otomatis. Imah pinter ngagabungkeun solusi anu mangaruhan kaamanan, ngatur konsumsi énergi, nyayogikeun hiburan multimédia, tapi langkung sadayana ningkatkeun kualitas kahirupan. Alat ...

Baca leuwih

Logo ShellyforHass
Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

ShellyForHASS - kantun nambihan Panyumputan ka Asisten Rumah Saha

Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun dina bentuk panduan mini kumaha gampang nambihan waé alat-alat Panyawat pikeun Asisten Utama. Kami bakal nganggo tambahkeun ShellyForHASS pikeun tujuan ieu. Kauntungan tina tambihan ShellyForHASS Panulis masihan sababaraha kaunggulan na ...

Baca leuwih