Upami anjeun resep kana ékosistem Apple sareng hoyong tetep up to date sareng dunya téknologi HomeKit, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. Kami ngajelaskeun alat-alat pangénggalna anu cocog sareng sistem otomasi bumi ieu. Nalika anjeun percanten kana artikel kami, lampu, sensor atanapi webcam moal aya rahasia ti anjeun.

apel
Baca leuwih
Apple HomeKit, wartos

Apple moal ngenalkeun layanan Apple Music gratis

Nembe pisan, seueur jalma ngarepkeun yén Apple, sapertos Spotify, bakal ngenalkeun varian gratis Apple Music dumasar kana iklan. Hanjakalna, harepan parantos réngsé. Perusahaan sacara datar nampik kamungkinan ieu. Apple moal ngenalkeun Perwakilan jasa gratis pikeun musik pangageungna ...

Baca leuwih

apel
Baca leuwih
Apple HomeKit, wartos

Apple mendakan peringkat penjualan pikeun kahiji kalina dina opat taun!

Perusahaan analitis Gartner nyayogikeun kami laporan ngeunaan penjualan smartphone global dina kuartal kaopat taun kamari. Apple aya dina puncak réngking penjualan smartphone, anu ieu mangrupikeun penghargaan anu munggaran ti 2016. Apple balik deui ...

Baca leuwih

Lampu meja LED Yeelight
Baca leuwih
Apple HomeKit, ulasan

Lampu méja Yeelight V1 Pro - lampu anu saé pikeun damel sareng istirahat

Desain anu pikaresepeun, cahaya anu saé sareng gampang digunakeun. Ieu lampu méja Yeelight V1 Pro. Alat pinter anu pasti bakal ningkatkeun kanyamanan damel atanapi ngajantenkeun buku bacaan sonten pikaresepeun pisan ... Yeelight parantos kasohor ...

Baca leuwih