Seueur jalma nganggo HomeBridge pikeun hemat atanapi raoseun. Proyék ieu ngamungkinkeun produk anu henteu disahkeun ku perusahaan ieu ngagabung kana ékosistem Apple. Téks kami bakal ngabantosan anjeun milih alat anu paling pikaresepeun anu bakal ningkatkeun bumi pinter anjeun.

ambi-iklim-mini-nw-fi
Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeBridge, Imah Google, Imah Asisten, wartos

Ambi ngajalankeun kontrol hawa anu pinter - Ambi Climate Mini

Ambi mangrupikeun perusahaan anu aya di Hong Kong anu ngagaduhan pengendali AC pinter dina portopolio na. Ayeuna waé ngarilis modél énggal anu disebat - Ambi Climate Mini. Ambi parantos ngagaduhan pengendali "ageung" dina portopolio na, nyaéta ...

Baca leuwih

AE4C8DAE-C778-4269-9976-659188BBEA00
Baca leuwih
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, Imah Asisten, tutorials, Xiaomi Imah

ZigBee - naon waé anu ngeunaan sareng tujuanana pikeun milih?

Gapura ZigBee. Sareng aya anu nguping hiji hal, tapi nalika turun mésér, patarosan anu sesah timbul. Dupi sadayana tiasa dianggo sareng éta? Naha anjeun kedah ngagaduhan sababaraha tujuan? Dina tulisan dinten ieu, urang bakal ngajelaskeun ZigBee sacara langkung rinci sareng nunjukkeun naon ...

Baca leuwih

guillaume-Perigois-0NRkVddA2fw-unsplash
Baca leuwih
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Imah Google, Imah Asisten, IKEA Home Smart, wartos, openHAB, Xiaomi Imah

Uni Éropa ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana ékosistem Google, Apple sareng Amazon

Otoritas anti monopoli parantos ngaluncurkeun panilitian deui kana raksasa téknologi pangageungna. Tugasna nyaéta mariksa naha ékosistem nunjukkeun alesan monopolistik. Sakabéh tugas dikelola ku Komisaris Kompetisi Uni Éropa, Margrethe Vestage. Anjeunna hoyong yakin ...

Baca leuwih

pembantosan automationbridge-sora-sora
Baca leuwih
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Imah Google, Imah Asisten, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih