HomeKit mangrupikeun ékosistem Apple di dunya Smart Home. Dina vidéo ieu, urang bakal masihan anjeun bubuka pikeun dunya gaib ieu! Pitunjuk khusus pikeun jalma anu hoyong ngamimitian petualangan aranjeunna sareng HomeKit.


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali