Amazon sanés ngan ukur toko online pangageungna. Éta ogé dunya Smart Home anu raksasa dimana anjeun bakal nganggo Alexa control! Tuturkeun sareng kami naon anu bakal dilakukeun asisten paling cerdas ieu di dunya.

Alexa
Baca leuwih
Amazon Alexa, wartos

Resmi: Amazon asup ka Polandia!

Amazon dinten ayeuna ngumumkeun mimiti resmi damel dina ngaluncurkeun halaman wéb Amazon.pl di Polandia. Pendaptaran pikeun pengusaha parantos dimimitian. Anu ngajualna resep pisan Perusahaan parantos ngoperasikeun di Polandia ti saprak 2014, tapi nembé ayeuna parantos direncanakeun pikeun ngaluncurkeun ...

Baca leuwih