Pabrik Polandia FIBARO nyayogikeun solusi pikeun ngawangun bumi anu cerdas. Anjeun tiasa maca ngeunaan alat-alat énggal sapertos sénsor atanapi kontrol pikeun lampu, pemanasan atanapi roller blinds. Ngotomatisasi lingkungan bumi anjeun henteu kedah rumit!

Sensor Haseup FIBARO
Baca leuwih
FIBARO, ulasan

Sensor Haseup FIBARO. Kami nguji detektor haseup ti FIBARO

Naha aya diantara anjeun anu kantos ngaduruk seuneu minyak? Atanapi anjeun parantos ngaduruk endog orak teuing? Di dapur, sababaraha kaayaan panginten janten sepele, sedengkeun anu sanésna bahkan bahkan pikasebeleun. Kadang-kadang éta henteu meryogikeun seuneu pikeun nyandak sadayana ...

Baca leuwih