Asisten Google tiasa ngagungkeun sukses. Éta parantos sayogi di 90 nagara sareng dianggo ku langkung ti 500 juta jalmi. Éta ogé tiasa dianggo dina basa Polandia. Salah sahiji faktor kasuksésan dina kasus ieu nyaéta pamekaran anu terus-terusan aya asistén na. Dina CES taun ieu, Google parantos nyetél bar anu luhur sareng ngumumkeun sababaraha fitur anu pikaresepeun pisan. Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha aranjeunna tiasa ningkatkeun operasi alat.

Anu mimiti aya deteksi otomatis produk anu urang tiasa nambihan ka Google Home - fungsi ieu ogé didukung ku versi Polandia. Nalika pangguna ngonfigurasi produk anyar dina aplikasi dina Android, maka anjeunna bakal otomatis nampi inpormasi ngeunaan kamungkinan nyambungkeun éta ka Google Home. Tombol sapertos kieu ogé bakal muncul dina aplikasi Google Home.

Fitur anyar anu séjén nyaéta catetan ketan anu sayogi sareng Asisten Google. Dina layar pinter, urang ayeuna bakal tiasa nyiptakeun kartu inpormasi sareng ngabagi aranjeunna sareng kulawarga salaku bagian ti aplikasi. Sadaya anu urang kedah lakukeun nyaéta ngarahkeunana ka asistén naon anu ditulis dina kartu pikeun urang.

Asisten Google CES

Fungsi satuluyna nyaeta "Tindakan Terjadwal". Urang bakal tiasa nyarios ka Google ngaktipkeun sababaraha alat, sababaraha alat dina waktos anu ditangtukeun. Salaku conto, panyipta kopi tabuh genep énjing sareng humidifier tabuh dalapan. Tangtosna, alatna kedah cocog sareng Google Home.

Inovasi anu sanés nyaéta kamampuan maca sacara gembleng tulisan sapertos kieu. Ukur sebutkeun "Hei Google, baca" atanapi "Hei Google, baca halaman ieu" sareng asisténna bakal maca sadayana ka anjeun! Fungsina bakal sayogi pikeun 42 basa, kalebet basa asli Polandia urang!

Asisten Google ogé bakal tiasa mupus inpormasi anu urang masihan teu dihaja. Upami urang ngahaja nyarios "Ok Google" urang tiasa nyarios "Hei Google, éta sanés pikeun anjeun". Hasilna, Google bakal mopohokeun sagala anu urang carioskeun. Pilihanna bakal dilegaan, sabab kami ogé tiasa maréntahkeun asistén pikeun mupus sadayana anu urang nyarioskeun anjeunna minggu ieu "Héi Google, hapus sadayana anu kuring carioskeun ka anjeun minggu ieu".

Sakumaha anjeun tingali, aya seueur pilihan sareng hébat anu Google ngembangkeun asistenna pisan.

Sumber sareng poto: Blog Google

Poto ti Mitchell Luo na Unsplash

 

Sakumaha anjeun tiasa tingali, fungsi-fungsi anyar anu disayogikeun ku Asisten Google, anu ogé terpadu sareng Google Home, sacara signifikan dilegakeun kemungkinan aplikasi ieu. Hatur nuhun ka aranjeunna, operasi parangkat sareng ngajalankeun sababaraha kagiatan dina Internét anu langkung éfisién. Kusabab kasadiaan basa Polandia, parangkat lunak ogé tiasa dianggo di nagara urang.

Google Home - éta pasti kajantenan

Google parantos lami teu aya hubunganana ngan ukur janten hegemon dina widang mesin pencari. Merek nawiskeun pamaké puluhan solusi, terus investasi dina panalungtikan, pamekaran sareng ngamimitian ngamimitian. Éta jadi beuki hésé milari daérah dimana perusahaan anu didasarkeun di Mountain View, California teu ngagaduhan aplikasi atanapi alat. Asistén Google ngan ukur salah sahiji conto.

Kusabab ideu imah pinter ngagaduhan bumi anu subur, éta ngan ukur waktos sateuacan produk sateuacanna katelah Google Home sareng Google Home Mini muncul di pasar. Éta moal tiasa ditolak yén pikeun seueur urang nagara, kumaha ogé, alat ieu tetep anonim. Naha éta patut dirobih? Paduli penilaian akhir anu kami pasihkeun pikeun pungsionalitas umumna alat, anjeun mimiti kedah terang kumaha padamelan éta, naon éta sareng naon kamungkinan tawaran. Harga pikaresepeun (diperkirakeun) Vérsi Polandia sareng desain anu pikaresepeun pasti masihan kasempetan pikeun solusi ieu.

Naon anu asisten Google Home

Sateuacan grup Amérika mimiti ngembangkeun séri Sarang (Mini, Hub, Max), dina ahir taun 2016, panyatur nirkabel Google Home kagungan perdana na. Aranjeunna dicirikeun ku bentuk cylindrical sareng dina versi dasar parantos nyerah, warna bodas sareng abu. Ngahurungkeun atanapi bisu nganggo wijaksana, kancing sentuhan. Ti mimiti, anjeun tiasa mutuskeun ngagentos palapis ku model bahan sareng logam dina warna anu cocog sareng interior khusus.

Kirang ti sataun sanggeusna, versi anu leuwih leutik tina alat anu fungsina sami-sami pencét di pasar. Google Home Mini ngan saukur panyatur anu langkung alit, dibandingkeun sareng desain sareng, contona, ... batu. Dibandingkeun sareng anu mimitina, varian anu langkung ageung, sababaraha detil ngeunaan setélan manual parantos dirobih sareng diénggalan engké.

Dina taun 2017, modél pangageungna anu disebut Google Home Max ogé muncul di pasar, sareng spiker stereo, sistem USB pinter C Tipe C pinter. Ti taun 2019, perusahaan Amérika mimiti ngembangkeun téknologi salaku bagian tina merek Sarang.

Fungsi sareng aplikasi Google Home

Sistem anu disebut Asistén Google didasarkeun kana paréntah sora. Éta sababna panungtun nyusun pidato rumah tangga nirkabel Google Home atanapi Google Home Mini nyaéta nganggo mikrofon diwangunna.

Catetan penting ngeunaan basa Polandia. Sakumaha urang nunjukkeun dina téks, vérsi Polandia ngeunaan fungsi maca mangrupikeun salah sahiji kabaruan anu pasti bakal kabuktosan mangpaat. Masalahna nyaéta alatna masih henteu acan lengkep ditepikeun sareng dilaksanakeun di pasar urang. Bahasa Polandia nimbulkeun seueur kontroversi sareng mamang. Sababaraha pangguna Google Home Mini, biasa ngadalikeun ku paréntah basa Inggris, panginten bakal kaget nalika alatna réaksi kana kecap-kecap Polandia atanapi ... éta diréspon ku ngagunakeun kosa kata urang. Masalahna rumit, tapi urang tiasa nganggap yén ku jalanna waktos, ku ngapopulerkeun téknologi pinter, sadaya aplikasi Google bakal sayogi dina basa Polandia tanpa aya larangan atanapi komplikasi anu utama.

Kontrol lampu

Hiji conto conto anu asistén Google anu dihubungkeun ka Google Home diatur sacara sampurna nyaéta sora sora pencahayaan. Pangguna rumah tangga pinter sering ngamimitian ku aspék kahirupan sapopoe sapertos jauh, manajemén otomatis atanapi otomatis langkung gampang. Hiji sora sora - setélan sandi - cekap pikeun mareuman atanapi ngaktipkeun hiji atanapi langkung sumber cahaya paduli naha tengah wengi, panangan anjeun sibuk atanapi anjeun ngan ukur asup ka bumi.

Kontrol multimedia

Entong hilap yén Google Home mangrupikeun speaker sareng gunana pikeun ngagunakeun fungsi dasarna. Kusabab aranjeunna nampi paréntah pribadi kami, aranjeunna tiasa nganggo kecap akses pikeun ngaktipkeun radio Internet karesepna ngalangkungan TuneIn atanapi cakram khusus anu sayogi dina Spotify. Manajemén média média langkung ti ngan ukur maénkeun musik. Saran kami tiasa dilarapkeun ka chromecasts, YouTube, TV Android atanapi bahkan konsol gim Xbox.

Argumen pikeun "enya" kanyamanan deui. Kadang lagu "datang ka pikiran urang" sareng humming sepi teu cekap - urang hoyong langsung ngupingkeun. Ayeuna asupkeun judul sareng paréntah anu luyu. Éta hésé bosen sareng asistén Google.

Aksés ka inpormasi

Sanaos kurangna dukungan pinuh pikeun ngahubung sareng asistén Google dina basa Polandia tiasa ganggu, kanyaho basa Inggris ngamungkinkeun anjeun gampang nyandak sajumlah inpormasi praktis ku sora. Naon cuaca Jam sabaraha supermarkét na caket? Inpormasi anu dikoleksi sareng prosés Google tiasa dipasihan nganggo paréntah, tanpa kedah milarian kana telepon atanapi komputer. Panginget gaduh mangpaat anu sami - tibatan netepkeunana sacara manual, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta, sareng Home or Home Mini ngadalikeun waktos, sapertos masak.

Setélan pribadi

Subjék tulisan, nyaéta fungsi sanés alat anu dibahas, nyababkeun indikasi manpaat anu sanés. Nya, unggal pangguna panyatur - Asisten Google Home tiasa program paréntah anu aya hubunganana sareng langkung ti hiji kagiatan. Salaku conto: hiji kecap konci ngahurungkeun lampu sareng TV, sabab éta kabiasaan urang nalika lebet ka bumi. Sora matak panasaran? Hayu atuh terang upami urang nyiapkeun bahan-bahan salajengna dina Google Home (mugia vérsi lengkep Polandia tungtungna bakal muncul dina pasaran!).

Naha anjeun resep tulisan kami? Siga sareng profil kami Facebook!
Anjeun museurkeun topik Smart Homes? Miluan urang Grup Facebook!
Anjeun gaduh patarosan ngeunaan Xiaomi? Milarian jawaban anu aya dina kami Grup Facebook!
Sareng upami kajawi maca ngeunaan téknologi anu anjeun resep waé, kami ngajak anjeun ka profil kami Instagram!

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali

Tambah comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. Widang anu kudu réngsé nu ditandaan * *

2 × 1 =