ulasan

Sadaya anu keuna sareng parios kumaha éta tiasa dianggo

Panungtun

Henteu kéngingkeun Anjeun henteu terang kumaha carana ngalakukeun? Tingali kana didieu sareng diajar kumaha
pembantosan automationbridge-sora-sora
Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih

kolom

Naon di jukut (téknologi) ricit

TEAM kami

Minuhan jalma anu ngadamel SmartMe