ulasan

Sadaya anu keuna sareng parios kumaha éta tiasa dianggo
Xiaomi 360 Kaméra
Baca leuwih
ulasan, Xiaomi Imah

Kaméra Xiaomi 360 - Ulasan Kaméra Dasar

Anjeun lebet ka Mi Store, tingali Xiaomi 360 sareng anjeun heran: naha éta pantes ...? Dilema ieu mangaruhan seueur pembeli. Nanging, perlu diémutan yén kaméra Xiaomi 360 mangrupikeun kaméra paling populér ti pabrik ieu. Sareng kuring ogé ngarepkeun ...

Baca leuwih

Aqara G2H
Baca leuwih
Imah Google, HomeKit, ulasan, Xiaomi Imah

Aqara G2H - Kaméra anu sampurna pikeun HomeKit sareng seueur deui. Tinjauan

Abdi ngantosan lami kanggo kaméra ieu. Sakuduna ngagaduhan sadayana anu kuring ngarepkeun tina kaméra bumi. Anjeunna tungtungna sumping, diuji deui sareng ... Sabenerna, Aqara G2H mangrupikeun kaméra anu hébat! Dina tinjauan ieu, kuring bakal ningali deui. Kalayan kaméra di ...

Baca leuwih

Panungtun

Henteu kéngingkeun Anjeun henteu terang kumaha carana ngalakukeun? Tingali kana didieu sareng diajar kumaha
AE4C8DAE-C778-4269-9976-659188BBEA00
Baca leuwih
Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, tutorials, Xiaomi Imah

ZigBee - naon waé anu ngeunaan sareng tujuanana pikeun milih?

Gapura ZigBee. Sareng aya anu nguping hiji hal, tapi nalika turun mésér, patarosan anu sesah timbul. Dupi sadayana tiasa dianggo sareng éta? Naha anjeun kedah ngagaduhan sababaraha tujuan? Dina tulisan dinten ieu, urang bakal ngajelaskeun ZigBee sacara langkung rinci sareng nunjukkeun naon ...

Baca leuwih

kolom

Naon di jukut (téknologi) ricit

TEAM kami

Minuhan jalma anu ngadamel SmartMe